Skrytá vášeň Pasión de Gavilanes

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

.:Nový vzhľad je iba začiatok:.

Ahojte, ak práve čítate tieto slová, určite ste si všimli, že som prestavil vzhľad stránky. Bolo to jedno z mojich prekvapení, ktoré som Vám sľúbil. Myslím si, že stránka je teraz o čosi sviežejšia a príjemnejšia na pohľad. Verím, že sa Vám bude páčiť. Nový vzhľad je ale iba začiatok. Onedlho Vás čaká ďalšia novinka a samozrejme rôžne prídavky, ktoré stránka nezbytne potrebuje. Bol by som veľmi rád, aby sa na túto skvelú telenovelu nezabudlo, aj keď sa momentálne nikde nevysiela. To všetko docielim aj vďaka Vám, Vašej podpory a názorov. Buďte mojimi hosťami i naďalej a ja Vám sľubujem, že sa stále budete mať na čo tešiť.

S pozdravom Váš johnnySR;)

Niečo o mne | stály odkaz

Komentáre

  1. www.telenovela.blog.cz
    Je to super velmi sa mi paci:))
    publikované: 13.07.2008 12:32:25 | autor: Vikush (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. pre JohnySR:
    Mas to tu velmi dzivo premyslene. Toto je naj stranka pdg aj ked ich vela nie je. Aj ja som chlapec a sa mi to velmi paci. A este daco- newem naco je stahovanie cez rapidshare- je to velmi zdlhave. Pridaj si na stranku radsej downloady zo stranky tej Misi. Ona tam ma neposkodene krasne casti a je to cez gigasize a moze to kazdy stahovat neobmedzene. Tak som ta chcel poprosit, aby si sem pridal aj tie linky.

    Verny fanusik PDG aj po rokoch.
    publikované: 29.07.2008 07:04:13 | autor: Rado (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014